GOP-2.1.3-12-2013-0023Kedvezményezett neve: KENVÉD Győri Kenéstechnikai és Felületvédelmi Szolgáltató Kft
Kedvezményezett elérhetősége:
9027 Győr, Reptéri út 3, Telefon: 96/519-217, e-mail: info@kenved.hu, www.kenved.hu
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: Nemzetgazdasági Minisztérium
Cím: 1051 Budapest, József nádor tér 2-4
Ügyfélszolgálat: tel: 06 40 200 617, e-mail: gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu
Honlap: http://www.szechenyi2020.hu
Projekt azonosító száma: GOP-2.1.3-12-2013-0023
Projekt címe: Kenvéd Kft termelésének és logisztikai rendszerének komplex fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 50 609 355 Forint
Támogatás mértéke: 29,04 %
Projekt tényleges befejezési dátuma: 2014.12.04

Projekt tartalmának bemutatása:

A közel 180 Millió Forint összköltségvetésű projekt során a Kenvéd Kft termelésének és logisztikai rendszerének komplex fejlesztését hajtottuk végre.

A Kenvéd Kft a fejlesztéshez 50,6 millió Forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében.

A Kenvéd Kft. felületkezelési tevékenységének fontos eleme, hogy a gyártóberendezései állandó műszaki szintjét fenntartsa, melyhez szükséges, hogy a vizsgáló berendezések rendelkezésre állása. A vizsgáló berendezésekkel a technológiai rendszerek munkafürdőinek összetételét, valamint a létrehozott bevonat elvárt fizikai-kémiai jellemzőinek vizsgálatát kell elvégezni. Beruházásunk célja főként ezen vizsgáló eszközök beszerzése.

A berendezéseink nagy mérete és a csarnokon belüli távolsága miatt a magasan lévő konvejorok, manipulátorok, villamos vezetékek, világítások, szellőztető rendszerek karbantartását, javítását csak speciális eszközökkel lehet elvégezni. A potenciális állásidő elkerülése a karbantartási felkészültségünket javítása érdekében, speciális. 9 m magasra emelő, bonyolult mozgásokat is lehetővé tevő villamos, oszlopos, szerelő kosárból irányítható segédeszközt szereztünk be.

A Kenvéd Kft logisztikai rendszerének fejlesztése érdekében vonalkódos azonosítási, árukiadási, raktározási rendszert építettünk ki a 10 000 m2 raktárfelületen és az 1 182 m2-es udvari rakodóhelyeken, mely szerves részeként illeszkedik a már meglévő ezen projekt keretében belül bővített Vállalat Irányítási Rendszerünkbe.

Ugyancsak ezen pályázat keretei között valósítottuk meg a megnövekedett autóipari igényeknek megfelelő kiszolgáló eszközök beszerzését, valamint az udvari rakodófelület lefedését. Új fejlesztésünk révén- időjárástól független-gyors, hatékony partnerkiszolgálásra lett lehetőség.